Sommeren 2021 lanseres nettkurset: LIFE SKILLS

Vi lanserer kurset både på nett og fysisk med instruktør for alle hundeeiere som vil ha god hverdagslydighet og en hund å stole på! 

Life Skills er et komplett treningssystem som tar deg og din hund helt fra start og helt i mål. Når du køper et fysisk Life Skills kurs, så får du som deltakerer tilgang til nettkurset med alle øvelsene steg for steg, arbeidsbok så du vet hva du jobber med og hvor langt du har kommer, og du får mulighet til å ta tester når du har nådd et nytt nivå!

Det har aldri vært enklere å se veien fra start til mål, bli med du også og se hvor gode dere kan bli sammen! 

Bla nedover for å se aktuelle kurs.

 

Kursets innhold:

Med 8 kjerneøvelser bygger vi opp hundens lydighet, dine ferdigheter og båndet dere imellom. 
Det første du må ha på plass for å ha en hund som hører etter, er en hund som ønsker å være sammen med deg. Dette får vi til gjennom lek og morro og bygge opp kontakten og tilliten. Vi fokuserer på:

  • Innkalling: En hund som kommer når du roper selv med forstyrrelser
  • Gå pent i bånd: En hund som går tur sammen med deg
  • Ro rundt andre hunder: En hund som vet forskjell på om den får hilse eller skal velge deg
  • Avknapp og avslapping: Vi girer opp hundene i lek til noen øvelser, fordi lek og acton ofte er det hunden setter mest pris på! Men da må vi også lære hunden når det er ferdig og det skal være ro. Vi lærer ligg og bli og avspenning.
  • Sitt uansett hva som skjer! Er en nyttig øvelse til å lære hunden å ikke hoppe på folk, slippe hunder forbi, og vente rolig når det skjer mye rundt.
  • La være/ikke rør: Vi lærer inn et forbudsord ved hjelp av selvvalgt impulskontroll

Jeg vil vite når LIFE SKILLS er lansert: