DOGS WILL BLOGG

Artikler - Tanker -Treningstips

Tips til triks du kan lære hunden din!

Sep 08, 2021

Vet du ikke hva du skal trene på? Lagre bildet nedenfor, klipp ut lappene, putt dem i en kopp. Plukk et triks du har lyst å trene på! Når hunden kan mange triks, kan du sette dem sammen til et trikseshow :)

 

God trening!

 

Fortsett å lese...

Din første konkurransehund: Din første pannekake

Jun 11, 2021

Den siste tiden har flere ferske hundeførere henvendt seg til meg i frustrasjon over at de ikke får til unghunden sin. Da mener jeg ikke de som opplever såkalt problemadferd, men hundeførere som ikke får til hunden slik de vil i sport/teknisk trening. 

Det klinger som regel slik: " Hunden min har dårlig fokus, er ikke engasjert i belønningene sine" eller "hun stikker fra meg i ringen" "han gidder ikke gå fot, henger bak meg og er treg". Det går mye ut på mangel på engasjement og samarbeid, og spørsmål om hunden egentlig er bra nok. 

Når den første pannekaka ikke får helt den formen du tenkte, ligger problemet i råvarene, oppskriften eller kokken?

Jeg har noen poeng jeg vil argumentere for som jeg tror er nyttige for flere. For det første vil jeg vise hvordan høye forventninger kan føre til skuffelse over egne prestasjoner, og enda verre; en...

Fortsett å lese...

Endelig ny nettside!

Feb 05, 2021

Endelig har vi lansert bloggen og den nye nettsiden! Kursene kommer til å lanseres på løpende bånd utover året, så bare vær tålmodig så kommer det. Husk å registere navn og e-post på kurset du er interessert i og på Dogs Will sin hovedside så du får vite alt som skjer med Dogs Will. Tusen takk for at du kom innom her, send oss gjerne en e-post om du lurer på noe eller har noen ønsker om temaer, kurs eller hva det måtte være. Vi høres snart! 

-Éloïse 

Fortsett å lese...
Close

50% Complete

Gratis tips og nyheter!

Registrer deg her og få treningstips og hold deg oppdatert på det som skjer i Dogs Will! Din e-post er trygg hos oss.